Cristiano Ronaldo is vader geworden!

Cristiano Ronaldo (25) is vader geworden. De Portugese voetballer heeft dit zelf laten weten op Facebook en Twitter.

Het kindje is een jongetje en wie de moeder is, is niet bekend gemaakt. Cristiano zal het kindje alleen opvoeden. “Met veel blijdschap en emotie maak ik bij deze bekend dat ik de vader ben geworden van een jongetje. Zoals is afgesproken met de moeder, die graag anoniem wil blijven, zal ik de volledige voogdij over het kind hebben. Meer informatie wil ik niet kwijt, ik hoop dat iedereen mijn privacy en dat van mijn kind zal respecteren omdat het zo persoonlijk is.”

In het statement is niet duidelijk gemaakt wanneer het kind exact is geboren, maar er wordt gezegd dat dit begin juni geboren zou zijn en dit de slechte resultaten van Ronaldo tijdens het WK zou verklaren. Wij zijn benieuwd of dit het feestgedrag van Ronaldo aan banden zal leggen. De voetballer is nu niet bepaald een huismus en feest er flink op los.

Lees ook:‘Ronaldo ging vreemd met Playboy babe Rita Pereira’
Lees ook:Marielle Bastiaansen is moeder geworden
Lees ook:Ronaldo is een agressief mannetje
Lees ook:Cristiano Ronaldo lijkt op zijn mama
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>