Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers

Formule 1 en Glamour lijken onlosmakend aan elkaar verbonden. Dat moet ook Liselore Albers (de vrouw van coureur Christijan Albers) gedacht hebben. Zij schreef het fictieve boek Pumps in de Pits, dat sinds 22 augustus in de winkels ligt. Maar hoe fictief is dit boek nu werkelijk? Dat kun je zelf uitvinden, want wij geven deze week enkele exemplaren weg…

Het boek gaat over Isa. Samen met haar man Frank, een formule 1 coureur, reist zij van het ene circuit naar het andere. Ze is zijn tweede paar ogen en oren, want in de wereld van de formule-1 gaat veel geld om. Frank lijkt Isa’s bestaan soms helemaal te vergeten door het racen. Wanneer Frank een nieuwe PA krijgt, de mooie Caro, wordt het Isa allemaal teveel. Ze vindt steun bij Julian, de rechterhand van Frank.

Pumps in de pits gaat over de spannende wereld van de Formule 1. De schrijfster Liselore Albers kent deze wereld als geen ander en laat dit weten in haar boek.

Wil jij kans maken op dit boek? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar trouwde Liselore met coureur Christijan Albers?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Albers. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 11 september 2010.

Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win het boek ‘Internetgodinnen’!
Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>