‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’

Uh Oh… meer seksschandalen voor David Beckham. Nadat enkele weken geleden door Touch Weekly geclaimd werd dat Beckham het gedaan zou hebben met prostituee Imra Nici, zou er nu weer een dame boven water zijn gekomen die seks had met de topvoetballer.

Touch Weekly, die door Beckham al aangeklaagd wordt wegens laster in verband met het Nici verhaal, zou nu naar buiten zijn gekomen met het feit dat Beckham seks zou hebben gehad met een lingerieverkoopster in Figueroa Hotel. En volgens het blad is zij niet de enige dame. David Beckham zou meerdere malen in hotels gespot zijn met dames, die niet bepaald op zijn vrouw Victoria leken.

Ook zou een nanny van het stel suggestieve sms-berichten gezien hebben van Shery Shabani, een moeder uit Beverly Hills met drie kinderen die naar dezelfde school gaan als de kleine Beckhams. Kortom, het lijkt er op dat er nog meer vuile was van de voetballer naar buiten gaat komen. Beckham ontkent alles en eist 25 miljoen dollar van de uitgever.

Lees ook:‘David Beckham ging vreemd met escort’
Lees ook:David Beckham siert condooms
Lees ook:Een miljoen voor huis waar Beckham opgroeide
Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:20.000 pond voor degene die Beckham verleid

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’

  1. Corset-lover

    Tja, met zoveel geld is het voor die dames o.a Rebecca Loos, het hoertje Nici en nu een lingerie verkoopster de zoveelste waar hij sex mee heeft (gehad).
    Kan het me best voorstellen, met die chagerijnige kop van die Victoria dat hij sex buiten de deur zoekt …. en krijgt .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>