Villa Wesley Sneijder te koop (zie foto’s)

De villa van Wesley Sneijder in de Utrechtse wijk Vleuterweide staat te koop. De villa werd tot op heden bewoond door zijn ex-vrouw Ramona Steekstra en hun zoontje Jessey.

De villa staat te koop voor 1.995.000 euro, bijna twee miljoen dus. De woning heeft een inpandig zwembad, luxueus uitgevoerde bar, twee kelders, dubbele garage, fraaie woonkeuken, royale woonkamer, speel-/kantoorruimte, vier badkamers en zes slaapkamers.

Wesley en Ramona lieten de villa in 2005 bouwen. In 2007 trok het stel erin, maar niet veel later verhuisde de voetballer naar Spanje om te gaan spelen voor Real Madrid. In 2009 liep de relatie tussen Ramona en Wesley stuk en trouwde hij dit jaar met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij kochten samen een woning aan de Bloemgracht in Amsterdam.

Zie hier foto’s van de woning.

Lees ook:Huwelijk Wesley Sneijder op springen
Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan
Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>