Huis Wesley en Yolanthe leeggeroofd

Het huis van Wesley Sneijder en Yolanthe in Milaan zou tijdens de kerstdagen leeggeroofd zijn door inbrekers. De buit bestond onder andere uit dure horloges, juwelen, merktassen en kleding. Dit meldt de Italiaanse krant Corriere della Sera.

Wes en Yo waren tijdens de inbraak in het buitenland, waar zij met familie de feestdagen doorbrachten. De voordeur van het pand in de Via Fratelli Gabba was geforceerd en het hele huis werd overhoop gehaald. De daders werden wel op camera vastgelegd, dus deze zullen wellicht gearresteerd kunnen worden. Wesley zou zich zijn doodgeschrokken toen hij bij thuiskomst de puinhoop aantrof. Een typisch gevalletje van ‘alles is weg’ dus…

Foto: Jim Hoogendorp

Lees ook:Ingebroken bij Amy Winehouse
Lees ook:Wesley krijgt reallife soap
Lees ook:Inbrekers huis Wesley en Yolanthe blijken Roemenen
Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huis Wesley en Yolanthe leeggeroofd

  1. Wappie

    Ingebroken bij wesley en jolanthe; alles is weg,de gastendoekjes,het bestek, de televisie die was ook weg hahah #inbraakwesleyjolanthe

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Inbrekers huis Wesley en Yolanthe blijken Roemen | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>