David Beckham bij H&M

H&M heeft weer eens een celeb gestrikt voor een collectie, namelijk David Beckham. Hij zal voor een langere periode een Bodywear collectie ontwerpen.

De DAVID BECKHAM Bodywear lijn zal vanaf 2 februari 2012 exclusief verkrijgbaar zijn in ongeveer 1.800 winkels van H&M in 40 landen wereldwijd. De samenwerking zal voorlopig voor twee jaar zijn. In september komt de voetballer met het nieuwe parfum David Beckham Homme. Eerder was er sprake van dat Beckham een ondergoedlijn in samenwerking met Armani zou lanceren.

De Zweedse modeketen H&M staat bekend om zijn samenwerkingen met bekende modeontwerpers en – merken als Karl Lagerfeld, Stella McCartney en Lanvin. De volgende designersamenwerking is met het Italiaanse modehuis Versace. Ook Madonna mocht ooit haar naam aan een H&M collectie verbinden.

Lees ook:Video: David Beckham sexy voor H&M
Lees ook:H&M met Alexander Wang in zee
Lees ook:David Beckham siert condooms
Lees ook:Veel celebs bij opening Armani Store (zie filmpje!)
Lees ook:Kate Moss naakt en raakt Topshop kwijt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>