Video: Demy de Zeeuw de meest fashionable voetballer

Voetballers en fashion lijken prima samen te gaan. Kijk maar eens naar style-icoon David Beckham. Ook Nederland heeft er een stijlicoon bij. Voetballer Demy de Zeeuw is namelijk door het tijdschrift Esquire verkozen tot Most Fashionable Footballer 2011, een prijs voor de best geklede voetballer uit de Eredivisie. Danielle, de vriendin van De Zeeuw, nam de prijs namens de oud-Ajacied in ontvangst. Zie de video hieronder.

Lees ook:Karim El Ahmadi is best geklede voetballer volgens Esquire
Lees ook:Wie wordt de Best Geklede Man?
Lees ook:Kane-gitarist Dennis van Leeuwen is best geklede man
Lees ook:Video: Kate Beckinsale nog sexier in Sexiest Woman Alive video
Lees ook:Yolanthe weer de meest sexy vrouw van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>