Prins Willem-Alexander gespot in Leeuwarden

Gaat Prins Willem-Alexander de Elfstedentocht rijden als er een komt? Het lijkt er wel op. De auto van Willem-Alexander werd namelijk vandaag gespot in Leeuwarden. De chauffeur zat alleen in de auto. Dit meldt Omrop Fryslân.

Zij plaatsen op hun website een foto van de auto en opperden dat de prins wellicht een deel van de Elfstedenroute  heeft gereden. Willem-Alexander deed in 1986 al eens mee aan de Elfstedentocht onder de naam W.A. van Buren. Of hij dit jaar mee zal gaan doen, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de Rijksvoorlichtingsdienst hier ook geen uitspraak over doen en zal de prins wederom anoniem proberen mee te rijden.

Lees ook:Oranjes winnen rechtzaak foto’s
Lees ook:Prinses Mabel en kinderen toch naar Lech
Lees ook:Prins omgekomen bij auto-race
Lees ook:Video: Willem-Alexander en Maxima 10 jaar getrouwd
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima breken vakantie Griekenland af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>