Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden

Oud-voetballer Ruud Gullit (49) en zijn vrouw Estelle (Cruijff, 33) gaan scheiden. Het is de derde scheiding voor Ruud. Het stel gaat na twaalf jaar huwelijk uit elkaar. Er gingen al eerder geruchten dat er problemen waren tussen de twee, vooral toen Ruud trainer werd van Terek Grozny en ook in 2009 werd er al gesproken over een breuk.

Telegraaf meldt vandaag dat het stel al langer problemen had, de oud-topvoetballer en trainer heeft na ’recente onthullingen’ besloten de scheiding aan te vragen. Wat die onthullingen precies zijn, wilde Ruud Gullit niet zeggen. Hij wil alleen kwijt dat het een stap is die hem spijt en veel verdriet doet. Boze tongen beweren dat Estelle vreemd zou zijn gegaan (met Badr Hari)

Estelle en Ruud hebben samen twee kinderen, een zoon en een dochter: Joelle en Maxim. In 1984 trouwde Ruud met Yvonne de Vries, met haar kreeg hij twee dochters. Hij trouwde  in 1994 met de Italiaanse Christina Pensa, waarmee hij ook twee kinderen heeft.

Foto: Estelle en goede vriend Leco van Zadelhoff

Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)
Lees ook:‘Estelle Cruijff en Badr Hari verbreken relatie’
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:‘Ook Ruud Gullit ging vreemd’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden

  1. Pingback: Maxine Ashley de Wit, de mooiste spelersvrouw, is geen voetbalvrouw meer! | Glamour

  2. Pingback: Estelle zou vreemd zijn gegaan met kickbokser Badr Hari | Glamour

  3. Pingback: ‘Ook Ruud Gullit ging vreemd’ | Glamour

  4. Pingback: Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>