Zwanger model Rafaella Fico neemt Balotelli terug

Mario Balotelli is sinds zijn terugkeer van het EK weer welkom bij zijn ex-vriendin model Raffaella Fico (24). De twee gingen twee maanden geleden uit elkaar nadat geruchten opdoken dat de Italiaanse speler van Manchester City nou niet bepaald trouw was aan zijn liefje. Onlangs ontdekte Fico dat ze zwanger is van Balotelli en daarom wil ze hem een nieuwe kans geven.

Volgens de Britse krant The Sun werken zij en Balotelli weer aan hun relatie. Raffaella vertelde de nog maar 21-jarige voetballer vlak voor de halve finale van het EK dat zij zwanger is van hem. Mario vond het geweldig nieuws. Hij had met kerst al tegen het model gezegd dat hij met haar wilde trouwen en een zoon met haar wilde krijgen.

Fico is overigens een ex van Christiano Ronaldo. Zij en Balotelli kennen elkaar sinds begin 2010. De voetballer zou tijdens hun relatie onder meer vreemd zijn gegaan met escortgirl Jennifer Thompson, die ook een affaire heeft gehad met de Engelse voetballer Wayne Rooney.

Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:Georgina Verbaan weer single!
Lees ook:Zangeres Do verwacht een baby!
Lees ook:Sonja Bakker is zwanger!
Lees ook:Tooske Ragas is zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>