Doelman Real Madrid zet naaktfoto vrouw op Twitter

Een gevalletje, ‘Foutje Bedankt’ of ligt het toch wat anders? Ex-keeper Santiago Canizares heeft in ieder geval iets uit te leggen aan zijn vrouw Maite. Hij plaatste een naaktfoto van zijn vrouw op Twitter voor zijn 170.000 volgers. Op de foto staat zij poedelnaakt onder de douche.

Nadat er veel reacties volgden op zijn tweet, verwijderde hij de foto tien minuten later weer. De voomalig keerper van Real Madrid en Valencia gaf vervolgens zijn kinderen de schuld van het plaatsen van de foto op Twitter. De foto mag dan wel verwijderd zijn, hij is op veel websites nog te bewonderen zoals hier.

Lees ook:Zie 10 minuten Kendra Wilkinson sekstape!
Lees ook:Zijn deze beelden van Beatrix in Lech verboden?
Lees ook:Ondertussen op Twitter…
Lees ook:Hysterische reacties na verlies Adam Lambert
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Doelman Real Madrid zet naaktfoto vrouw op Twitter

  1. Dennis

    Hij was de keeper van Valencia…

      /   Reply  / 
  2. Redactie Auteur

    Maar voetbalde het langst bij Real.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>