Ophef rond ‘homo-uitspraken’ Frank de Boer (zie video)

Er is ophef ontstaan rond uitspraken die Ajax-trainer Frank de Boer zou hebben gedaan in een interview voor het BNN-programma FC Gay. Frank zou hebben gezegd dat  homo’s niet sportief zijn en het hen ontbreekt aan motoriek.

Ajax is echter niet blij met het interview. Presentator Hofman zou De Boer de woorden in de mond hebben gelegd. Frank reageert op Twitter op de commotie met de woorden: “Voetbal is van iedereen, ook van homo’s. Ik betreur de ophef. Heb niemand willen kwetsen. Uitspraak is uit zn verband gerukt.” Ook broer Ronald de Boer reageert: “Weet niet wat er precies aan de hand is, maar mijn broer heeft niks tegen homo’s en is helemaal geen type om mensen te kwetsen #Storminglaswater’”. 

Veel BN’ers reageren boos op de uitspraak van Frank de Boer. Zo reageert Barry Atsma op Twitter met: “Wat een domme uitspraken van Frank de Boer. Scheert even alle homo’s over een onsportieve kam. Tjongejonge. Excuses lijkt me gepast Frank!” En ook Jan Kooijman reageert verontwaardigd: “Ik hoop dat Frank de Boer hier een ‘donor-show’-toneelstukje heeft opgevoerd… Anders is hij ECHT heel dom. #bnn”

Zie de video hieronder.

Lees ook:Barry Atsma uit de kleren!
Lees ook:Video: Heleen van Royen doet homo cadeau
Lees ook:Frank de Boer is JFK’s Greatest Man
Lees ook:Johnny de Mol meest begeerde vrijgezel
Lees ook:Kluun jatte Barry Atsma’s dure horloge!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ophef rond ‘homo-uitspraken’ Frank de Boer (zie video)

  1. Pieter

    Ronald de Boer lijkt wel verstandelijk gehandicapt als je hem hoort praten en dat vindt zichzelf dan wellicht “normaal” :-) . Het is fenomenaal fascinerend om te merken dat bepaalde van die voetbalmongolen gewoon al die stereotiepe vooroordelen verspreiden zo van: “homo’s” moeten maar in een kapsalon gaan werken of “ze” hebben een motoriek die niet klopt. Als je denkt in een “beschaafd” land te leven en tegelijkertijd denkt dat er een verband zou zijn tussen seksualiteit en gedrag of motoriek dan ben je toch echt een Neanderthaler.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>