FC Twente trainer McClaren ging vreemd met ex Eriksson

Het huwelijk van trainer Steve McClaren (51) is wederom in zwaar weer terecht gekomen. De trainer van FC Twente zou een affaire hebben gehad met de ex van collega Sven-Göran Eriksson, Saima Ansari (43). De twee hadden twee maanden lang een affaire.

De engelse krant The Sun kwam achter zijn slippertje met de 12 jaar jongere ex van zijn collega. McClaren had net zijn huwelijk weer weten te redden na een eerdere affaire van zes jaar geleden, toen met zijn secretaresse. Steve heeft thuis dus nog het een en ander uit te leggen. Bekenden van het stel denkt dat het huwelijk nu wel eens voorbij kan zijn. Ansari grapt over de affaire: “Wat is dat toch met mij en voetbaltrainers? Het is jammer dat ik Fabio Capello nooit heb ontmoet!”

Lees ook:Ronan Keating gaat scheiden
Lees ook:Nog een geheime minnares van Tiger Woods!
Lees ook:Peter R. de Vries en Steve Brown ontmoeten elkaar in de rechtbank
Lees ook:Vrouw van zanger Paul Young keert na 3 jaar terug
Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>