Pieter van den Hoogenband gaat scheiden

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband en zijn vrouw Minouche Smit gaan scheiden. Dit heeft Pieter zelf bekend gemaakt op Twitter. Het stel was zeven jaar getrouwd en heeft twee kinderen, Daphne (5) en Sander (3).

Pieter, drievoudig olympisch zwemkampioen en Sportman van het Jaar 2004, laat via Twitter weten: “Helaas een spijtig bericht… Mijn vrouw en ik hebben besloten uit elkaar te gaan. Ik heb er veel verdriet van en hoop dat iedereen respecteert dat ik dit verder privé wens te houden.” Zijn vrouw Minouche Smit is tevens oud-zwemster. Een reden voor de breuk is niet bekendgemaakt.

Foto: Wikipedia

Lees ook:Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?
Lees ook:BN’ers reageren op overlijden Joop van Tellingen
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:Jan Smit niet op huwelijkslokatie Yolanthe en Wesley geweest
Lees ook:Rossana Kluivert heeft lymfeklierkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>