Huis Johan Cruijff voor een half miljoen leeg geroofd

Inbrekers hebben het huis van Johan Cruijff in Barcelona leeggehaald. De buit zou maar liefst een waarde hebben van een half miljoen euro!

De dieven zouden onder meer horloges en sieraden hebben meegenomen, maar ook de inhoud van de goed gevulde prijzenkast van de oud-voetballer en trainer. Dit meldt de Spaanse krant El Periódico. De inbrekers zouden maandagmorgen hun slag hebben geslagen door over het hek te klimmen en vervolgens via het balkon de tweede verdieping van het huis te zijn binnengedrongen. De inbraak werd later die dag ontdekt door de buren, die de politie alarmeerden. Van de daders helaas nog geen enkel spoor. Cruijff was ten tijde van de inbraak in Mexico, waar hij adviseur is van Chivas.

Lees ook:Bijenkorf Rotterdam slachtoffer megakraak
Lees ook:Inbrekers huis Wesley en Yolanthe blijken Roemenen
Lees ook:Duurste bed ter wereld gestolen
Lees ook:Ex Sarkozy beroofd van juwelen ter waarde van 500.000 euro
Lees ook:Huis Wesley en Yolanthe leeggeroofd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huis Johan Cruijff voor een half miljoen leeg geroofd

  1. Herna

    Erg vervelend maar wel dom als je in een kast van een huis woont,in de duurste wijk van Barcelona je geen kluis hebt. Gouden horloges,sieraden, die laat je niet zomaar in huis liggen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>