Geen beloning van 10.000 euro voor vindster Audi Ryan Babel

De auto van Ajacied Ryan Babel is Almere teruggevonden. De Audi RS3, die zaterdagavond werd gestolen bij het huis van de voetballer, werd door een vrouw uit Almere gespot in haar woonwijk.

Babel had een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor degene die zijn bolide terug zou vinden. Nadat de vrouw bij de politie meldde dat de auto in de Almeerse woonwijk stond, is deze meegenomen voor onderzoek. Ryan Babel is daarop bij de vrouw langsgegaan met een bos bloemen en een gesigneerd Ajax T-shirt. Maar over de beloning van 10.000 is er volgens de vindster van de auto met geen woord gerept, dit liet de vrouw genaamd Sylvia vanmorgen weten in de uitzending bij Edwin Evers. Dus of die beloning er nog komt..?

Lees ook:Ajax gaat Mercedes rijden
Lees ook:Enrique Iglesias duikt onder shirt bij fan
Lees ook:Bonnie St. Claire moet naar Almere…
Lees ook:Auto DJ Jean door ME omsingeld, DJ looft beloning van 1000 euro uit!
Lees ook:Vrouw mag gevonden €16.000 houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>