Deurwaarder legt beslag op panden Ruud Gullit

Oei, slecht nieuws voor Ruud Gullit, maar waarschijnlijk ook voor zijn ex Estelle. De belastingdienst heeft vanmorgen beslag laten leggen op ALLE panden van Ruud Gullit, waaronder het huis waar Estelle nog woont.

De voormalig voetballer zou zijn inkomstenbelasting over 2010 niet hebben betaald. Een deurwaarder heeft nu beslag laten leggen op de panden, inclusief de villa in Amsterdam-Zuid waar ex-vrouw Estelle met hun twee kinderen woont. Het zou zelfs mogelijk zijn dat Estelle de villa zal moeten verlaten. Het beslag van een miljoen euro, dat zij zelf vorig jaar op al Ruuds panden inclusief de villa heeft laten leggen, is op dit moment van weinig waarde. De belastingdienst heeft voorrang. Twee van de panden staan al enige tijd te koop.

Lees ook:Estelle legt beslag op panden Ruud Gullit
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)
Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>