Toestand Michael Schumacher nog steeds kritiek na ski-ongeluk

De toestand van voormalig Formule 1-coureur Michael Schumacher (44) is nog steeds kritiek. Dit hebben woordvoerders van het ziekenhuis in het Franse Grenoble laten weten. Schumacher wordt de komende uren kunstmatig in coma gehouden.

Het lichaam van Schumacher wordt koel gehouden om zwellingen in de hersenen zo veel mogelijk tegen te gaan. Een prognose durven de artsen niet te geven. Zijn toestand is volgens de artsen zeer ernstig. Schumacher droeg een helm, die ergere schade heeft voorkomen. Zonder deze heml had hij dit ongeluk nooit overleefd.

De voormalige autocoureur werd zondagochtend per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Grenoble gebracht nadat hij nabij Méribel buiten de piste ten val was gekomen en met zijn hoofd tegen een steen was geslagen. Er is sprake van een hersenletsel. Schumacher was na het ongeluk wel bij kennis.

Foto: Wikipedia

Lees ook:Sugar Lee Hooper in coma!
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael
Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Dan Wheldon (33) omgekomen bij crash (zie video)
Lees ook:Michael Schumacher krijgt een stukje van de wereld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toestand Michael Schumacher nog steeds kritiek na ski-ongeluk

  1. Ralph Klein

    Wel bij kennis, maar gaf warrige antwoorden.
    Met dat erbij is het een stuk minder rooskleurig dan het nieuwsbericht nu doet vermoeden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>