Mannen toch heel blij met aanwezigheid vrouwen tijdens WK 2014

jillz

Vanavond staat het WK voor Oranje eindelijk weer voor de deur. Al twee jaar kijk ik hiernaar uit, vooral na het teleurstellende EK van 2012. Bitterballen, oranje kleding, lekker drankje en gezelligheid. Al mijn vrienden komen gezellig bij elkaar om het Nederlands elftal toe te juichen. Toch heerst er altijd een bepaalde spanning en dan heb ik het niet over de spanning voor de wedstrijd. De mannen aan de ene kant van de kamer en de vrouwen aan de andere kant. Vooral het moment als wij vrouwen commentaar leveren over het spel van het Nederlands elftal. De blik van die mannen op dat moment, het is namelijk not-done dat wij vrouwen überhaupt over voetbal praten. Voetbalverstand hebben wij vrouwen misschien dan niet, sfeermakers zijn wij zeker wel.

Jillz heeft een leuk onderzoek gedaan naar mannen vs. vrouwen tijdens het WK. Hieruit blijkt dat 4 op de 10 vrouwen niet eens de helft van de wedstrijd meekrijgt. Andere dingen zoals een lekker drankje, hapje of het gezelschap van de mannen is veel interessanter. De beleving rond het WK en de gezelligheid is veel belangrijker dan een voetbalwedstrijd. Behalve als een knappe voetbalspeler zijn shirt uitrekt na een doelpunt, dan hebben vrouwen opeens wel weer hun volle aandacht bij de wedstrijd..

Mannen hebben dus wel hun volle aandacht bij een wedstrijd, denken ze. Toch is 14% heel blij met de aanwezigheid van vrouwen, het kijken van een voetbalwedstrijd zien mannen namelijk als een mooi moment om te flirten.

Alvast in de stemming komen? Bekijk deze video over mannen vs. vrouwen, echt een must-see!

jillz2Vrouwen hebben maar één ding nodig om in de stemming te komen voor het WK en dat is Jillz Orange. De oranje kleurige appelcider met citrus fruit is, met dit zomerse weer , ijskoud het lekkerst. Vriendinnen, mannelijk schoon en Jillz, ik heb zin in het WK! Nu hopen dat het Nederlands elftal dit jaar verder komt dan twee jaar terug

Geen reacties // Reageer