Vette party in de kuip dankzij rentree Dirk Kuijt met heli

Wat een F A N T A S T I S C H E party in De Kuip in Rotterdam! Ook voetbal kan glamourous zijn! De open dag van Feyenoord heeft zondag tienduizenden fans getrokken. Stadion De Kuip zat ondanks de regen zo vol, dat de club zelfs een oproep deed aan nog niet aanwezige supporters om niet meer naar het stadion te komen.

Het traditionele hoogtepunt van de dag is de landing van de helikopter, met daarin de nieuwe aanwinsten Dirk Kuijt (voor de tweede keer), de van Vitesse overgekomen Marko Vejinovic en de Zweedse jeugdinternational Simon Gustafson. ,,Sommige dingen wennen nooit”, liet de populaire Kuijt voor de trip via Twitter weten. Hij is zo lekker gewoon gebleven, we love Dirk Kuijt, maar echt!!

Dit filmpje met Dirk Kuijt die zich toevoegt aan Nieuwkoop, Gronsveld, Verdonk, Schuurman, Gustafson en Vejinovic moet je echt even bekijken, is cool man!

Enne Feyenoorders gefeliciteerd met het 107-jarige bestaan van jullie club!

Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:Duran Duran niet naar Den Haag dit weekend
Lees ook:Prins Willem-Alexander troost oranjespelers (zie foto’s!)
Lees ook:Nieuwe Life 4 you, maar dan op SBS6 met Kim-Lian & Dirk
Lees ook:Bekend Nederland teleurgesteld over uitslag Eurovisie Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>