Depeche Mode toch nog naar Nederland


Ze moesten hun optreden tijdens Pinkpop afzeggen, wegens ziekte van zanger Dave Gahan. Maar nu komt Depeche Mode dit jaar toch nog naar Nederland. Op maandag 30 november zullen ze een concert geven in Ahoy in Rotterdam. De voorverkoop voor dit concert, dat deel uit maakt van hun ‘Tour of the Universe’, start zaterdag om 10.00 uur.

Maandag heeft de band haar ‘Tour of the Universe’ tournee succesvol hervat met een optreden voor 50.000 fans in het Duitse Leipzig. Door gezondheidsproblemen van zanger Dave Gahan moest de band noodgedwongen enkele optredens afgelasten waaronder het optreden op Pinkpop. Inmiddels is de zanger hersteld en zijn er nieuwe data aan de tournee toegevoegd waaronder Rotterdam. “I’m grateful to the fans for showing their support and thankful to my family, friends and all of the doctors who looked after me so well,” aldus Gahan. “Being back onstage is an incredible feeling and I’m looking forward to each and every show.”

Vrijdag 12 juni om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot zaterdag 13 juni 10.00 uur dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Depeche Mode te bestellen via www.livenation.nl.

Lees ook:Krezip vervanger Depeche Mode op Pinkpop
Lees ook:Duran Duran ook niet naar NL in september!
Lees ook:Steven Tyler toch niet weg bij Aerosmith (zie video)
Lees ook:Kylie Minogue komt naar Nederland!
Lees ook:Duran Duran niet naar Den Haag dit weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>