Spandau Ballet komt weer naar Nederland

Spandau Ballet heeft de smaak blijkbaar te pakken en komt nog een keer terug naar Nederland! Zondag traden ze nog op ons land, maar op dinsdag 9 maart 2010 komt Spandau Ballet weer terug voor nog een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag 6 november om 10.00 uur.

Afgelopen zondag 1 november heeft Spandau Ballet al laten zien dat ze niet voor niets een van de meest succesvolle en meest invloedrijke Britse bands aller tijden waren. Alle grote hits zoals ‘To Cut A Long Story Short’,  ‘True’ en natuurlijk ‘Gold’ kwamen voorbij in een uitverkochte Heineken Music Hall. Sinds 20 jaar staan alle vijf originele Spandau Ballet leden Tony Hadley, John Keeble, Gary Kemp, Martin Kemp en Steve Norman weer samen op het podium waarbij ze op 9 maart volgend jaar nogmaals Nederland aandoen.

Met wereldwijd 23 hitsingles, 25 miljoen verkochte cd’s en 6 multi-platina albums is de reünie van de jaren 80 hitmachine Spandau Ballet een van de meest langverwachte van dit decennium. Spandau Ballet is in 1979, tijdens de economische crisis, gevormd door vijf vrienden op een school in Noord-Londen. In korte tijd werden ze een van de meest fascinerende bands op aarde. Spandau Ballet groeide van underground en door mode en muziek geobsedeerde Londense arbeiders uit tot supersterren. Behalve met hun muziek waren ze mede door hun uiterlijk en stijl van grote invloed op de modewereld en daarbuiten.

Op 23 oktober is ook het album ‘Once More’ uitgekomen: Een verzameling met opnieuw opgenomen grote Spandau Ballet hits én een aantal nieuwe nummers. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 6 november om 10.00 uur via www.livenation.nl

Hou jij ook zo van de muziek uit de jaren ’80 en ’90? Kijk dan hier om kaarten te winnen voor Veronica’s 80′s en 90′s Hits Party.

Lees ook:Spandau Ballet komt naar Amsterdam!
Lees ook:Eddie Izzard komt naar Nederland!
Lees ook:Update: Comeback voor Spandau Ballet
Lees ook:Duran Duran komt naar Nederland
Lees ook:Kajagoogoo ook weer bij elkaar. Met Limahl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>