Glamrock is back, Duran Duran returns

Mascara, blazers met schoudervullingen, stijl… het was met name deze groep die vanaf 1980 de glamour in de rock & pop bracht: Duran Duran. En ze zijn terug. Stylish as ever. Samen met Mark Ronson maakten ze het album ‘All You Need is Now’.

Op het album zijn ook duetten met Kelis en Ana Matronic (Scissor Sisters) te horen. Fysiek verschijnt het album pas in februari, maar vanaf morgen is het album te downloaden via iTunes. Ook al hebben de heren sindsdien al heel wat materiaal uitgegeven, toch lijken ze met dit album weer terug te grijpen naar de tijd van ‘Rio’, ons favoriete Duran Duran album aller tijden. Wat ons betreft is Duran Duran weer helemaal terug! Volgend jaar gaat de band zelfs op tour. Het zwijmelen over John Taylor en Simon le Bon (zelfs 40+ nog appetijtelijk) kan weer beginnen…

Lees ook:Duran Duran komt naar Nederland
Lees ook:Duran Duran opent Olympische Spelen 2012 tijdens openingsconcert
Lees ook:Video: Duran Duran opent Olympische Spelen in Hyde Park
Lees ook:Fans Duran Duran gedupeerd na faillissement The Hague Jazz
Lees ook:Michael Jackson (50) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>