Rubriek: Whatever happened to…

Whatever happened to… Bros

Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ‘80 en ‘90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In de rubriek Whatever happened to… op Glamourblog.nl kijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er nu uit? Deze week de Britse boyband Bros.

Lees verder

Whatever happened to… Kate Pierson (B52′s)


Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ‘80 en ‘90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In een nieuwe rubriek op Glamourblog.nl bekijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er nu uit? Deze week Kate Pierson van The B52′s.

Lees verder

Whatever happened to… Ian Astbury (The Cult)


Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ‘80 en ‘90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In een nieuwe rubriek op Glamourblog.nl bekijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er uit? Deze week: Ian Astbury van The Cult (tweede van links op de foto).

Lees verder

Whatever happened to… Gary Tarn (Drum Theatre)


Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ’80 en ’90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In een nieuwe rubriek op Glamourblog.nl bekijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er uit? In deel 1: Gary Tarn van Drum Theatre. Drum Theatre bracht in de jaren ’80 slechts één album uit: Everyman. Ze scoorden van dat album vier hits, waarvan Eldorado in Nederland de bekendste was.

Lees verder

Frankie say… I am back!


Dit is toch wel de meest verrassende comeback van dit jaar. Frankie goes to Hollywood is terug! De afgelopen 22 jaar wilde Holly Johnson niets meer te maken hebben met zijn voormalige band, maar dank zij een commercial komt Frankie goes to Hollywood nu toch weer terug. De eerste single is een remix van hun oude hit Relax, uiteraard voorzien van sexy clip… Lees verder

Daisy Duke 30 jaar later en 30 kilo meer


In 1979 was ze hot hot hot… Catherine Bach speelde toen de rol van de sexy Daisy Duke in The Dukes of Hazzard. Inmiddels is er weinig meer van haar slanke lichaam over. En dat terwijl haar benen destijds voor 1 miljoen dollar verzekerd werden. Ze is inmiddels dan ook wel 55 jaar oud, maar toch… Gisteren werd ze gespot in Los Angeles bij een tankstation. Kijk en vergelijk. Lees verder