Whatever happened to… Gary Tarn (Drum Theatre)


Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ’80 en ’90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In een nieuwe rubriek op Glamourblog.nl bekijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er uit? In deel 1: Gary Tarn van Drum Theatre. Drum Theatre bracht in de jaren ’80 slechts één album uit: Everyman. Ze scoorden van dat album vier hits, waarvan Eldorado in Nederland de bekendste was.

De groep werd gehalveerd, Simon Moore, Patrick Gallagher en Miles Benedict verlieten de groep, waarna het succes uit bleef. Daarna ging Drum Theatre uit elkaar. Wat de leden toen allemaal zijn gaan doen, is niet bekend. Maar inmiddels is zanger Gary Tarn een hele andere kant op gegaan. Hij maakt films en commercials. Zijn documentaire Black Sun werd genomineerd voor een BAFTA in 2007. Veel veranderd is hij niet, alleen heeft hij inmiddels een flinke grijze haardos gekregen. Zie de foto hieronder.

Lees ook:Gary Barlow komt met solo-album
Lees ook:Whatever happened to… Ian Astbury (The Cult)
Lees ook:Frankie say… I am back!
Lees ook:Gary Christmas overleden
Lees ook:Update: Comeback voor Spandau Ballet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>