100% Cityguide als App

You know we love to travel! Vooral de citytrips zijn hot bij ons. Ieder tripje zeulen wij altijd wel een paar citygidsen mee, waarvan de 100% gidsen van Mo’Media absolute favoriet zijn. Nu hoef je niet meer oldfashioned met zo’n gids rond te lopen, want de cityguides zijn nu ook heel handig als App verkrijgbaar voor bijvoorbeeld je iPhone!

De App is echt superhandig, want je hoeft niet meer te zoeken waar je bent en te kijken of je wel in de buurt bent van die ene lokatie die je wou bezichtigen of die shop die je helemaal leeg wilde kopen. Via GPS kan je offline de navigatie gebruiken. De Apps leiden je langs alle leuke winkeladressen, restaurants en bezienswaardigheden. Echt superhandig! Natuurlijk zit er ook een handige zoekfunctie op.

Ook bevatten de Apps een sprekende tolk, waarmee je in vloeiend Italiaans die mooie, maar o zo macho, Italiaan op zijn nummer kan zetten of voor je kan winnen. Ook het metronetwerk (als deze er is in de stad die je bezoekt) vind je in de App. Alles bij de hand op je eigen mobieltje dus.

De App is er voor iPhone, Android en binnenkort ook verkrijgbaar in de Ovi store voor Nokia. Momenteel zijn de volgende gidsen al verkrijgbaar voor op je mobiel: 100% Amsterdam, 100% Antwerpen, 100% Barcelona, 100% Berlijn, 100% Parijs en 100% Rome en dit voorjaar nog worden daar de Apps 100% Brussel, 100% Dublin, 100% Haarlem, 100% Londen, 100% New York, 100% Oslo en 100% Stockholm aan toegevoegd. Je kunt de Apps downloaden via de App Store. Kijk voor meer informatie over deze superhandige App voor op reis op http://mobiel.momedia.nl/

Lees ook:De handigste tas voor een Glamourgirl, de Smart Little Bag!
Lees ook:Sapph App te sexy voor Apple
Lees ook:Wannahave: Duracell draadloze Mobiele Oplader
Lees ook:Glamourous App voor je iPhone
Lees ook:Boom Chicago’s Upgrade or Die (WIN!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>