Nieuwe Life 4 you, maar dan op SBS6 met Kim-Lian & Dirk

Dit gaat vast en zeker een superleuk programma worden, want Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg zijn vanaf het najaar samen bij SBS 6 te zien. De twee gaan een nieuwe zondagmiddagshow presenteren. Dat heeft Dirk Zeelenberg vrijdagmorgen 10 juli op radio 538 onthuld.

Het live programma krijgt de naam Nederland op zondag. Volgens SBS wordt de show een ‘echt familiemomentje’ op de fijne zondag. Het wordt vanaf een locatie ergens in Nederland uitgezonden, met publiek, gasten en er wordt gekookt. En mogelijk zal hier ook het eerste huwelijk op televisie door Dirk Zeelenberg worden voltrokken, want Dirk mag ook koppels trouwen. Daartoe is hij  beëdigd.

Zeelenberg is helemaal hyper als hij erover praat. “Ik heb er superveel zin in.”

We’ll see, dat belooft leuk te worden

Foto’s: Twitteraccounts Kim-Lian & Dirk

Lees ook:BN-ers logeren bij Di-Rect
Lees ook:BN’ers tweeten voor geld
Lees ook:Dochter Jörgen Raymann viert examenfeest op MTV
Lees ook:Sonja Silva gaat weer scheiden!
Lees ook:Kim-Lian van der Meij weer zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>