Tweet voor giro 555 brengt Trijntje in de (geld)problemen

Ai ai. Trijntje Oosterhuis zal niet blij zijn met de tweet die ze de wereld in stuurde. De zangeres en Voice of Holland jurylid gaf aan 1 euro te doneren voor Giro 555 voor de Filipijnen voor elke like op haar Social Media. Dat heeft ze geweten…

“Voor elke like op mijn social media betaal ik €1! Aan giro 555. Dus like like like!!! #giro555 #like #geefgul #tvoh #ladiesofsoul” schreef Trijntje. Vervolgens kreeg ze al snel meer dan 200.000 likes en de likes blijven binnenstromen. Trijntje probeerde de schade te beperken door het bericht te verwijderen. We zijn heel benieuwd welk bedrag Trijntje uiteindelijk zal doneren…

Lees ook:Trijntje of toch Patty?
Lees ook:Huwelijk Trijntje Oosterhuis voorbij
Lees ook:Rutte zet Twitter in voor vragen bevolking
Lees ook:De tomaat van Ruud de Wild
Lees ook:Perez Hilton dient aanklacht in tegen manager B.E.P.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>