BAM! Lekker Twittermeisje!

BAM! Terwijl onze hoofdredactrice Angel Mulder druk in ‘Vive la France’ bezig was met het testen van een franse bolide voor onze rubriek wHeels werd zij plotsklaps gebombardeerd tot Lekker Twittermeisje op Geen Stijl. Een van de 50 welteverstaan…

Haar reactie vanuit Frankrijk “WTF, ik word opeens plat ge-smst en ge-appt hier in Frankrijk! Wat staat er? … WAT?! Onmenselijk geil? Ik neem aan dat dat een compliment is? Ik vond ‘Heersend Twittermeisje’ eigenlijk een grotere eer. Oh whatever… grappig.”.

Geloof ons, wij op de redactie zullen er alles aan doen dat ze niet naast haar Prada pumps gaat lopen. Morgen mag onze beauty with brains gewoon weer keihard aan de bak om een autoreview online te knallen. Hup, met de beide beentjes weer op de grond. Mocht u het jurycommentaar en de hele lijst van andere 49 lekkere wijven op Twitter er op na willen slaan. Deze vindt u HIER! Onze hoofdredactrice zelf is hier te volgen via Twitter.

 

Lees ook:Glamourblog.nl twittert live vanaf…
Lees ook:‘Beatrix een hersenbloeding’
Lees ook:Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley
Lees ook:Komkommertijd = Vakantietijd!
Lees ook:Eerste editie meidenevent GirlsFair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>