Video: Dochter Patty Brard hoopt op herstel relatie moeder

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, hoopt dat de al jaren verstoorde relatie met haar moeder weer kan worden hersteld. “Op dit moment is het voor ons allebei gewoon beter dat we geen contact met elkaar hebben,” zegt Priscilla vanavond in het BNN-programma Je Zal het Maar Zijn. Priscilla heeft sinds twee jaar geen contact meer met haar moeder.

Lees ook:Do heeft de Mexicaanse griep!
Lees ook:Rachel Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Ex-vriendin vond Joran van der Sloot ‘romantisch’
Lees ook:Wessel van Diepen ontkent breuk met Daphne Bunskoek
Lees ook:Vader van ‘Michael Jackson-slachtoffertje’ pleegde zelfmoord!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>