Video: ‘BNN nept kijker met nep-junk’

Wie nept nou toch wie? BNN liet gisteren weten genept te zijn door een nep-junk in het programma ‘Spuiten en Slikken’. De jongen die ‘Tommie’ zou heten bleek helemaal geen junk te zijn en Rob te heten. De jongen beweert echter dat hij door BNN werd gevraagd als vervanger en dat de redactie wist dat hij een acteur was.

Nicolette Kluijver en gast Fajah Lourens waren enorm onder de indruk van het verhaal van de jongen en waren duidelijk niet op de hoogte. BNN heeft inmiddels laten weten het er niet bij te laten zitten en een advocaat in de arm te nemen. Wordt vervolgd…

Meer TV-nieuws op Zappen.blog.nl

Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!
Lees ook:Niet Katja, maar Fajah Lourens is Hottest MILF 2010
Lees ook:Video: Fajah Lourens moest afkicken van wildplassen
Lees ook:Foto’s: Fajah Lourens ‘behind the scenes’ fotoshoot Sapph!
Lees ook:Bekende mama’s in de watten gelegd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>