Video: Anouk wil geen kleingeschapen man!

De hele week doen BN’ers sappige onthullingen in de talkshow van Linda de Mol. Meest spraakmakend is ongetwijfeld Anouk die een boekje open doet over haar eisenlijstje voor de man. Ze wil alleen een groot geschapen man. Onder de 21 a 23 centimeter kom je er bij Anouk (letterlijk) niet in. Mocht je het gemist hebben, zie de video hieronder.

Lees ook:Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Anouk maakt Rutger Castricum verlegen (zie video)
Lees ook:‘Anouk naar het Songfestival’
Lees ook:Jennifer Aniston test Vibrator BH (zie video!)
Lees ook:Krijgt Anouk een baby van Afrojack?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>