Wij willen Prada!

Als wij het voor het kiezen hadden, dan wisten het wel! Dan kwam de nieuwe PRADA telefoon van LG op ons verlanglijstje voor kerst. Het hebbedingetje ligt vanaf begin december in de winkel…

De PRADA-telefoon schreef geschiedenis als de eerste mobiele telefoon met volledig touchscreen. De nieuwe PRADA-telefoon van LG heeft ook nog eens een ultradun QWERTY-toetsenbord toetsenbord dat in één soepele beweging onder uit de telefoon glijden en eenvoudig weer terug glijdt. Andere verbeterde features van de nieuwe PRADA-telefoon van LG zijn de 3G-ondersteuning met videotelefonie, 7,2 Mb/s HSDPA, volledige HTML-browser, dual touch display, vijf megapixel-camera met Scheider-Kreuznach-lens en WiFi. De adviesprijs van het toestel is 599 euro, incl. btw (zonder abonnement). We zouden hem maar al te graag onder de boom vinden…

Lees ook:Dior introduceert peperdure telefoon
Lees ook:Handige app? Dinnertime
Lees ook:Met diamant bezette telefoons geliefd in Japan
Lees ook:Ewww… is dat een telefoon?
Lees ook:Een telefoon… gewoon om mee te bellen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>