Dior introduceert peperdure telefoon

Het chique Christian Dior gaat een mobieltje op de markt brengen dat maar liefst 22.000 euro zal gaan kosten. Het toestel is ingelegd met 640 Swarovki-kristallen en bewerkt met krokodillenleer.

De telefoon wordt gemaakt door de Franse producent Modelabs, dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van telefoons voor derden. Zo vervaardigden zij eerder een telefoon voor Hummer. De telefoon heeft een grootte van 99x43x15 millimeter en weegt 125 gram. Het toestel heeft een 2,6″-lcd aan de voorzijde. Aan de achterzijde zitten de 640 kristallen verwerkt van in totaal 3251 karaat.

Over de technische details van het toestel en het besturingssysteem is nog niets bekend. Het toestel is ook zonder de Swarovski kristallen verkrijgbaar voor degenen die niet van al die blingbling houden of wat minder te besteden hebben en dan kost het toestel ‘slechts’ 4.500 euro. Deze letterlijk schitterende Dior telefoon is vanaf half december verkrijgbaar, dus net op tijd om onder de kerstboom te leggen.

Lees ook:Wij willen Prada!
Lees ook:Ewww… is dat een telefoon?
Lees ook:Gouden Aston Martin met diamanten
Lees ook:Baden in weelde
Lees ook:Dit is wel heel chique stofzuigen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dior introduceert peperdure telefoon

  1. marieke

    De diorphone, is niet alleen niet belegt met swarovski stenen maar met diamanten, niet in krokodillenleer maar in chrystal saphir (hoes in krokodillenleer), maar ook de prijzen zijn verkeert.

    Waar haalt U uw informatie vandaan??

    ik raad u aan kontact op te nemen met dior voor de juiste informatie, ipv op het gevoel af een beschrijving op het net te zetten!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>