Wannahave: Duracell draadloze Mobiele Oplader

Je kent het wel. Je bent onderweg en de batterij van je mobiel raakt leeg. Wij ervaren dit vooral op verre reizen. Sinds kort is daar een makkelijke oplossing voor namelijke een draadloze mobiele oplader van Duracell. Deze zorgt voor drie of vijf uur extra gesprekstijd.

De laders bieden mobiele telefoons extra energie any time, any place. De Mobiele Opladers worden verkocht inclusief een Micro- en een Mini-USB stekker en zijn geschikt voor alle Micro- en Mini-USB gevoede smartphones. Heb je een iPhone of iPad dan kan je het oplaadkabeltje van je iPhone gebruiken. Je dient de oplader wel vooraf of te laden via een standaard USB-uitgang vanuit een PC of laptop.

Het is een handig plat lichtgewicht apparaatje (slechts 39 gram!) dat weinig ruimte inneemt en dus makkelijk mee te nemen is in het zijvakje van je tas. Er zijn twee uitvoeringen; de 1150 mAh voor 3 uur gesprekstijd (€29,99*) en de 1800 mAh waarmee je zelfs twee mobiele telefoons op kunt laden, die zorgt voor 5 uur gesprekstijd (€39,99*). Wij probeerden het uit en het werkt inderdaad perfect. Ideaal voor op reis!

De Oplaadbare Mobiele Opladers zijn vanaf heden te koop bij onder meer Bol.com, KPN, MediaMarkt en Gamma. * Adviesverkoopprijs

Lees ook:Een telefoon… gewoon om mee te bellen!
Lees ook:Jaguar C-X16: de sportauto van de 21ste eeuw
Lees ook:MINI Designed ByTOM Sebastian: WOW!
Lees ook:Prinses Laurentien rijdt in bijzondere elektrische MINI
Lees ook:Na boot ook auto Doutzen in de verkoop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wannahave: Duracell draadloze Mobiele Oplader

  1. John

    Ik heb zelf ook een powerbank aangeschaft en vervolgens een handleiding geschreven; vooral omdat veel mensen een powerbank kopen en vervolgens amper gebruiken! Een tip is dus, koop vooral een lichte en handige powerbank. Deze van Duracell is zeker een aanrader.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>