Een opoe-fiets van Hermès

Echte fashionistas kunnen zich steeds meer in Hermès hullen. En dan hebben we het niet alleen over tassen en kleding, maar ook camera’s en… fietsen! Onlangs maakten we al melding van de bijzonder Hermès camera van Leica en nu blijkt ook Batavus een samenwerking te zijn aangegaan met het luxe modehuis. Het merk komt met een opoe-fiets; La bicyclette grand-mère extraordinaire.

Het is niet de eerste keer dat het fietsenmerk samenwerkt met het modehuis. Beide merken hebben ambacht, vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan en presenteren een design die beide merken eer aandoet. Een Hollandse klassieker met een modern en onmiskenbaar Hermès signatuur. Een omafiets die van alle luxe is voorzien en in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar via de exclusieve Hermès verkoopkanalen. Het gaat om een limited edition waar er slechts 50 van worden uitgebracht.

Het Parijse Modehuis Hermès, opgericht in 1837, kent net als Batavus een rijke familiehistorie. Van oorsprong was het merk een producent van paardrijtuigen en zadels. Tegenwoordig staat het modehuis bekend om haar beroemde it-bags, zoals de Birkin- en Kelly-bag. Het was Emile-Maurice die de winkel op de Rue Faubourg St. Honoré in Parijs opende, waar de flagshipstore nog steeds gevestigd is. De Batavus | Hermès fiets zal onder andere hier, online en aan de PC Hoofstraat in Amsterdam verkocht worden. Prijs € 3.600,-

Lees ook:Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn
Lees ook:Leica gaat samenwerking aan met Paul Smith
Lees ook:Eerste catwalkshow op natuurijs
Lees ook:De rode loper onder de loep
Lees ook:Opel Cascada, luxe cabrio voor een betaalbare prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>