Leica gaat samenwerking aan met Paul Smith

Leica is onbetwist een van de meest ‘fashionable’ merken op fotogebied op dit moment. Na de stijlvolle samenwerking met modehuis Hermès eerder dit jaar, is Leica nu een samenwerking aangegaan met de Britse mode-ontwerper Paul Smith.

Dit heeft geresulteerd in een volledig re-design van de X2. Paul Smith heeft gekozen voor een uitvoering in oranje en groen, die de X2 een trendy uitstraling geeft. Ook de protector kreeg een Paul Smith look. Overigens is alleen de ‘look’ van het toestel aangepakt. De functies van de X2 zijn geheel onveranderd gebleven voor deze speciale uitvoering.

De X2 Paul Smith Edition is sinds dinsdag door het publiek op de Photokina in Keulen te bewonderen. Wanneer deze in de winkels verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend. Deze bijzondere camera zal in Nederland te koop zijn bij de Leica Boutique in Lisse.

Voor meer fotonieuws, kijk bij onze collega fotografie.blog.nl

Lees ook:Seal loves Leica en Leica loves Seal
Lees ook:Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn
Lees ook:Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel
Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse
Lees ook:Comedian Mel Smith (60) overleden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Leica gaat samenwerking aan met Paul Smith

  1. Pingback: Seal loves Leica en Leica loves Seal | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>