Nieuwe sieradenlijn in Nederland: Ibiza Passion

De sieraden van het merk Ibiza Passion zijn sinds 1 december te koop in Nederland. Het merk brengt een Boho Chique sieradenlijn, die ook perfect passen bij een glamour-outfit. Van trendy tot hippie tot stijlvol chique…

De sieraden zijn, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op het eiland Ibiza en gaan als warme broodjes over de toonbank in landen als de Verenigde Staten, Spanje en Italië  en het lijkt er op dat Ibiza Passion ook de harten in Nederland gaat veroveren. Geloof ons, zomer 2013 kom je niet meer om Ibiza Passion heen!

Je draagt de sieraden van Ibiza Passion vooral zeer uitbundig. Hoe meer armbanden, hoe beter! Want dat is nu eenmaal de Ibiza stijl. Maar ga je voor een subtielere look kan je ook met een enkel armbandje of ketting, die een echte eyecatcher is, de show stelen. Het merk verkoopt complete sets met armbanden, hippe wraparmbanden, mooie kettingen, schitterende oorbellen en meer. Veelal vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals leder, edelstenen en metalen.

De prijzen van deze unieke stijlvolle sieraden zijn meer dan redelijk te noemen. Voor rond de 50 euro heb je al een hele set en losse armbanden zijn er rond een tientje al.

De sieraden zijn vanaf nu online te bestellen via Ibizine Shop en vanaf eind januari verkrijgbaar in diverse winkels in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.ibizapassion.nl of volg hun leuke Facebook-pagina.

Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca
Lees ook:Win een hip horloge of stoere armband!
Lees ook:Een pikante lingerieshow op het ijs
Lees ook:Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!
Lees ook:Infinity komt naar Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe sieradenlijn in Nederland: Ibiza Passion

  1. Herna

    Het kan aan mijn pc liggen,maar de website opent niet. Aleen maar leuke plaatjes maar verder gaat het niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>