Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel

Leica weet wel raad met limited edition camera’s. Voor veel Leia fans zijn het ware collectors items. Nu komt Leica met weer een mooi hebbedingetje en hier zullen Apple fans wellicht ook van smullen. Niemand minder dan Jonathan Ive, die verantwoordelijk was voor veel Apple producten, heeft nu een Leica camera ontworpen.

De gelauwerde ontwerper, die menig design award in zijn kast heeft staan stortte zich op de Leica M. Er mag echter flink voor in de buidel worden getast, want er is slechts één exemplaar gemaakt. Deze zal op 23 november a.s. worden geveild bij Sotheby’s in het kader van RED, de organisatie van U2 zanger Bono die zich inzet voor de strijd tegen AIDS.

Wil je een betaalbare Leica aanschaffen, die ook in een limited edition is uitgebracht, dan heeft Leica onder meer de Leica by G-Star RAW, een  D-LUX 6 die voor slechts 990 euro verkrijgbaar is.

Lees ook:Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn
Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse
Lees ook:Een limited edition van Mercedes Benz
Lees ook:Leica camera voor recordbedrag verkocht
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>