Voyage: stijlvol onderweg

Flexibel werken; het is voor velen al heel normaal. Onderweg in de trein hebben we wifi, in hotels, restaurants en zelfs bij het benzinestation. We klappen onze laptop open op elke plek waar we draadloos internet kunnen vinden. We willen overal bereikbaar zijn en ons kantoor zit vaak gewoon in onze tas.

 Tien jaar geleden sleepte ik nog met een dikke zwarte laptop in een zo mogelijk nog lelijkere laptoptas. Daar was niets hips of flexibels aan, maar voelde als een last. Gelukkig veranderen de tijden en verruilen we de apparaten van vroeger voor handzame tablets of lichtgewicht Macbookjes. Ook de tassen zijn niet meer zoals we vroeger gewend waren. Tegenwoordig bestaat er een enorme keuze: van roze knalrugzakken tot stoere schoudertassen. Een ding hebben ze gemeen: ze niet niet meer herkenbaar als laptoptas. Als je dagelijks je kantoor meesleept dan mag dat best in een tas van goede kwaliteit met alles erop en eraan.

Een mooie laptopbag vinden wij die van Voyage. Een relatief nieuw merk dat haar inspiratie heeft gehaald van het lieve eiland Bali. De tas moest van een mooie kwaliteit leer zijn en met liefde worden gemaakt. Wij vinden het een prachtige tas met oog voor detail. Let op de zijkant, waar een krantje of paraplu mooi opgeborgen kan worden en snel weer bij de hand is. De tassen zijn te koop in de Afura shop online of in pop-up stores (volg hun Facebookpagina en je weet wanneer en waar de store op-popt!) Deze tas kost rond de 200 euro.

Lees ook:Carla Bruni-Sarkozy wint zaak rond naaktfoto
Lees ook:Kim Kötter bestolen van laptop
Lees ook:Een opoe-fiets van Hermès
Lees ook:Win een tas van Season Bags
Lees ook:Cosmetica-goeroe Robert Schoemacher is laptop kwijt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>