Henk Westbroek veilt de gitaar van Kurt Cobain

Henk Westbroek is lekker aan het opruimen en dat resulteert in het volgende: hij veilt zijn muziekverzameling. Tijdens de veiling bij online veilinghuis Catawiki komen 150 objecten onder de hamer, waaronder gouden platen, originele concertposters en 45 gesigneerde gitaren van beroemde artiesten. Een van de topstukken is een gitaar die is gesigneerd door Nirvana-zanger Kurt Cobain, die in 1994 zelfmoord pleegde.

De spullen komen uit het Utrechtse café Stairway to Heaven, waar Westbroek mede-eigenaar van is. Het cafe is geen echt rockcafé meer en daarom haalt Henk er alles weg. En thuis heeft ie er geen ruimte voor.  De veiling duurt tot en met 5 september.

Lees ook:Courtney Love verliest voogdij over dochter
Lees ook:Henk Westbroek zou in gecrasht vliegtuig zitten
Lees ook:Memorial voor Alexander McQueen
Lees ook:Een Ferrari of Porsche voor een prikkie kopen
Lees ook:Michael Jackson veiling afgeblazen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>