Ook zoontje voor Chantal Janzen!


Nog meer babynieuws in Glamourland:  Naast Ellemieke Vermolen is ook musicalster en presentatrice Chantal Janzen bevallen. Zij en haar vriend Marco zijn vandaag de trotse ouders geworden van een zoon: James.

De kleine James lag in een stuitligging en is daarom met een keizerssnede gehaald. Moeder en kind liggen nog in het ziekenhuis, maar maken het allebei goed. “We keken al enorm uit naar deze dag”, laat Chantal weten. “Maar het is nog mooier dan we durfden te dromen! Het is een kerngezond, prachtig kereltje”.

Lees ook:Nance bevallen van zoon
Lees ook:Ruud de Wild wederom vader geworden
Lees ook:Marielle Bastiaansen is moeder geworden
Lees ook:Jongetje voor Anouk!
Lees ook:Chantal Janzen opent kinderspeelhuis in het SLAZ

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook zoontje voor Chantal Janzen!

  1. André de Hooge

    Gefeliciteerd!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>