Ruud de Wild wederom vader geworden


DJ Ruud de Wild is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Aafke beviel vandaag van een zoon. De Wild presenteerde vrijdagochtend niet zijn ochtendshow omdat de bevalling begonnen was. Het jongetje heet Johnny Johnny Otto. En nee, de dubbele naam is geen typfout. De baby weegt 3870 gram.

De radiopresentator trouwde in september 2007 met Aafke Burggraaff. Uit een eerder huwelijk met tv-presentatrice Tatum Dagelet heeft hij een dochter, Toy Travis. Voor Aafke is het haar eerste kind.

De bevalling begon gisteravond om 11 uur. Door complicaties tijdens de bevalling moest de kleine met een keizerssnede gehaald worden. De bevalling werd namelijk kritiek. De baby was een helft van een tweeling. Het andere kindje had het al eerder niet gehaald. Moeder en baby maken het goed.

Lees ook:Relatie Ruud de Wild op scherp? (luister fragment!)
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met K3′s Josje?
Lees ook:Vrouw Ruud de Wild heeft een ander
Lees ook:Barbie gaat bevallen op tv
Lees ook:Barbie is bevallen, de kleine meid heet Angelina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>