Zoontje voor Krezip-zangeres Jacqueline Govaert


We hadden het nog niet verwacht en Jacqueline zelf waarschijnlijk ook nog niet, want een paar weken vroeger dan geplanned is Jacqueline Govaert van Krezip is gisterochtend bevallen van een zoontje. De kleine spruit kreeg de naam Billie Miel mee.

De bevalling ging vrij snel. Billie was binnen vijf heftige uurtjes geboren. Gisterochtend om 10 voor zes kwam hij ter wereld en is 48 centimeter groot en weegt zeven pond. De papa van de kleine is Ivo Maissan. Een kleine week terug stond Jacqueline nog op het podium om een Edison Oeuvre Award in ontvangst te nemen.

Lees ook:Kate Middleton is bevallen, de ‘royal baby’ is geboren!
Lees ook:Zoontje voor Karen Damen van K3!
Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy
Lees ook:Glamourcam: zie de celebs bij de Rembrandt Awards!
Lees ook:Zoontje voor Chris Zegers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zoontje voor Krezip-zangeres Jacqueline Govaert

  1. Lisa

    Is hij nou al geboren? Ik dacht echt dat ze nog maar vijf maanden zwanger was?! xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>