Moeder Rene Froger overleden


De moeder van zanger René Froger, Mien, is woensdagochtend op 67-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Dat maakte het management van de zanger woensdag bekend.

Mien Froger werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis met een wond die niet genas. “In groot verdriet delen we u mede dat Mien Froger woensdagochtend rond vijf uur is overleden. Mien werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze een wond had die niet goed genas. Het leek goed met haar te gaan, maar vanmorgen is ze vermoedelijk overleden aan een acute hartstilstand. Rene en zijn familie zijn overmand door verdriet en vragen de media om de familie enigzins rust te gunnen de komende dagen”, zo staat te lezen op de website van de zanger.

Lees ook:Vader Rene Froger (Bolle Jan) is overleden
Lees ook:Uitvaart Bolle Jan a.s. zaterdag
Lees ook:Vader Frans Bauer overleden op 70-jarige leeftijd
Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Jan Smit opgenomen in ziekenhuis na concert

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moeder Rene Froger overleden

  1. André de Hooge

    René,

    Van harte gecondoleerd met het verlies!!! 67 jaar; veel te jong nog!!! Als je nu niet bij de Toppers wilt zijn; alle begrip hiervoor!! Je eigen keuze!!!

    Doe het rustig aan de komende tijd!!! Het komt wel weer moet je maar denken!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>