Amanda Balk bevallen van dochter!

Afgelopen vrijdag, 16 maart, is Amanda Balk bevallen van een dochter. Het kleine meisje van de ex-Gouden Kooi deelneemster kreeg de naam Vegas. De vader van de kleine is DJ Afrojack (echte naam Nick van de Wall). De twee gingen een half jaar geleden uit elkaar.

Vegas woog bij de geboorte 3322 gram. Amanda maakte het nieuws vandaag wereldkundig op Facebook: “Na een zware bevalling is ze uiteindelijk met een keizersnede geboren. Ik ben intens gelukkig met mijn kleine meisje, we maken het samen goed en genieten intens van elkaar”.

DJ Afrojack zou inmiddels een relatie hebben met Paris Hilton. Of Nick zijn dochter al gezien heeft, is nog niet bekend.

Lees ook:‘DJ Afrojack wijst zwangere Amanda de deur’
Lees ook:Weer een dochtertje voor Nicolette van Dam!
Lees ook:Meisje voor Nick Schilder
Lees ook:Edsilia Rombley en Tjeerd Oosterhuis trotse ouders dochtertje
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack vierden Nieuwjaar samen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Amanda Balk bevallen van dochter!

 1. mini

  amanda heel veel geluk met dochtertje vegas.
  wat vind ik die dj afrojack toch een arrogant ventje.
  hoe die zich gedroeg bij vd vorst ziet sterren..jeej..vreselijk.
  maar amanda jij zult een geweldige moeder zijn!

    /   Reply  / 
 2. maribel

  Belagelijk !!!! Een man die een zwangere vrouw achter laat is geen man.
  Amanda meid geniet van je kleine en laat deze lozer links liggen. Hij komt zich zelf ooit tegen. Ooit wordt hij oud en ooit wordt hij ziek. Als hij de 60 uberhoud haalt…. Je bent een mooie meid Je kunt een betere kerel krijgen als deze lozer. Geld is kennelijk belangrijker dan zijn bloed.

  groetjes en sterkte

    /   Reply  / 
 3. eric van de voorde

  hoi amanda sloop die kloot zak wees een grote meid ,ik vind het over het paard getilt kut ventje ,hoe kan je iemand zo achter laten de haar zak, ik wens U heel veel sterkte toe sammen met U kind .en een goede gezondheid amanda kop op en sloop hem. die arrogante zak.

  hij moet jou is een paar miljoen geven U heb ze verdiendt hij niet .

  ik type nooit wat ik ben lees blind dan begrijp je dat ik met U mee leef
  groetjes en sterkte nogmaals

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>