Huwelijk Froukje de Both van de baan, Froukje weer vrijgezel?

Zouden er eerder nog huwelijksplannen zijn tussen Froukje de Both en Jeroen te Rehorst (alias DJ Dekky), nu lijkt niet alleen het huwelijk van de baan, maar lijken er ook relatieproblemen tussen de twee te zijn…

Dat bericht RTL Boulevard vandaag. In een mail van haar management aan Boulevard schrijven Froukje en (ex-verloofde) Jeroen:

“Hierbij laten wij u weten dat we in gezamenlijk overleg hebben besloten onze bruiloft niet door te laten gaan. Zoals u zult begrijpen is dit geen gemakkelijke beslissing geweest. Wij kiezen ervoor om persoonlijk geen commentaar te geven op deze mededeling. Wij bezinnen ons nu beiden op onze relatie en hopen dan ook dat u ons de rust gunt die wij nodig hebben om te ondervinden hoe we verder gaan. Wij vertrouwen erop dat u onze privacy hierin respecteert.”

Jeroen en Froukje hebben samen een dochtertje. De twee zouden in juli in het huwelijksbootje stappen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Froukje de Both definitief vrijgezel
Lees ook:Froukje de Both en Niek van der Bruggen samen gespot
Lees ook:Froukje de Both verliefd op jongere collega?
Lees ook:Johnny de Mol en Bridget Maasland definitief uit elkaar
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>