Ton en Heleen van Royen zeggen nogmaals ‘ja’!

Heleen en Ton van Royen zijn vandaag 20 jaar getrouwd. Om dit te vieren gaf het gelukkige stel gisteren elkaar nogmaals het ja-woord. Ton van Royen wist niets van deze ‘ceremonie’. Ton werd onder valse voorwendselen naar een romantische lokatie gelokt.

Hier wachtte Heleen op hem in dezelfde jurk die ze droeg op 4 juni 1992. Zij plaatste het nieuws en deze schitterende foto vandaag op haar Facebook pagina met de opmerking “Gelukkig zei hij geen ‘nee’…”

Foto: Heleen van Royen/Nickie Davis/Facebook

Lees ook:Heleen van Royen zet pikante foto op Twitter
Lees ook:Ton en Heleen van Royen in scheiding
Lees ook:Heleen van Royen ‘crasht’ met buggy tijdens clipopname
Lees ook:Video: Heleen van Royen doet homo cadeau
Lees ook:Ton van Royen ontkent affaire Portugese vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>