Adam en Micky vragen entree voor huwelijksfeest

Adam Curry en Micky Hoogendijk vieren volgende maand hun huwelijksfeest in Nederland. Het stel, dat in april in Las Vegas trouwde, geeft een groot feest in de Supperclub in Amsterdam. Opvallend is wel dat de gasten een entreekaartje van 80 euro moeten kopen voor het huwelijksfeest…

Dit valt vandaag te lezen in Telegraaf. Voor het spetterende feest wordt wel van alles uit de kast gehaald. Voorafgaand aan het feest geven ze eerst een diner voor familie en andere naasten. Zou het dan ook bij de familie Curry crisis zijn?

Lees ook:Micky en Adam Curry stappen in het huwelijksbootje (zie video)
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’
Lees ook:De kerstkaart van de Curry’s
Lees ook:Jan Smit trouwt op Sint Maarten op eiland Sint Maarten!
Lees ook:Koninklijke familie heeft last van de crisis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>