Dochter Gary Barlow dood geboren

Na het blijde babynieuws van Mark Owen vorige week, die vader werd van een dochtertje, komt er minder leuk nieuws van Take That collega Gary Barlow. Het dochtertje van hem en zijn vrouw Dawn in zaterdag dood geboren.

Het stel is kapot van het verlies van dochter Poppy, die eind deze maand verwacht werd. Ze willen de kleine een prachtige begrafenis geven en vragen om privacy en respect in deze voor hen zo moeilijke tijd. In juni werd Gary (41) , die al een zoon en twee dochters heeft, nog uitgeroepen tot Vader van het Jaar in Groot-Brittannië. Ook Take That collega Robbie Williams verwacht eerdaags vader te worden van een dochtertje.

Take That zou mede het afsluitconcert van de Olympische Spelen a.s. zondag verzorgen naast onder meer The Spice Girls, George Michael en The Who. Het is nog onduidelijk of het optreden van Take That nu door zal gaan.

Lees ook:Gary Barlow en Robbie Williams geëerd met GQ award
Lees ook:Gary Barlow en Take That toch bij afsluiting Olympische Spelen
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Dochtertje voor Take That-ster Mark Owen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dochter Gary Barlow dood geboren

  1. Pingback: Foto’s repetities afsluitceremonie Olympische Spelen uitgelekt | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>